Celal Bayar Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilenve model olan bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama saati 08:30 Bitiş saati 15:10
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol ve Basketbol kursları düzenlenmektedir.Diğer sportif etkinliklerde takip edilmekte ve düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TÜBİTAK 4006 projesi yürütülmüştür.
Proje Çalışmaları: EDEB,Kardeş Okul Projeleri,eTwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Projelerle ilgili çalışmalar yapılmaktadır.

WEB - https://kahtacelalbayarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah.Celaleddin Cad.No88 Kahta/ADIYAMAN